Priser & ydelser

Jeg tilbyder både individuel terapi, gruppeforløb, samt foredrag og workshops.

Individuel terapi samt Individuel traume/chok terapi 60 min - 950 kr 

Terapeutiske forløb tilbydes også online 

Online Terapi 750 kr.

Ved Bookning af 6 Timer, er der reduceret pris på 15 %

Hvis du har lav indkomst, så kontakt mig og lad os se om vi kan finde en løsning sammen.

Terapeutiske forløb, tilbydes til kommuner og institutioner, krise centre mm

Med henblik på bla. resource opbygning og afklarings forløb

Foredrag og kunsulentarbejde

Afholdes bla. for personale der arbejder med udsatte borgere, ex.  opholdsteder krisecentre,  og kommunale tilbud mm.


Dette er et redskab til  at klæde medarbejdere  på til at arbejde med unge og borgere der er traumatiserede. for at få en forståelse for dynamikken.

 Det kan  hjælpe medarbejderne med at lære at passe på sig selv i arbejdet med udsatte, og jeg  kan med en bred vifte af simple  værktøjer og indgående viden om reaktionsmønstre, sammensætte et forløb for målgruppen, dette er med til at  forbedre arbejdsmiljøet og nedsætter konfliktniveauet og stress belastningen hos de ansatte og borgerne de arbejder med. 
Det er min erfaring at forebyggelse af konflikter og konflikthåndtering,  ved at få en bredere kendskab til traume reaktioner,  i høj grad er med til at hjælpe borgerne med at forbedre deres interpersonnelle evner, og selvindsigt, dette  er nødvendigt for at hjælper dem med at lære at reflektere og få en forståelse over deres handlemønstre, så de kan tage ansvar, og er en vigtig brik i behandlingen, dette er nødvendigt  for at opnå en bedre behandlingstilgang og trivsel, dette er gældende for såvel borgerene som medarbejderne.

Forståelsen er nødvendigt for at opnå progression, og skabe en tillidsfuld relation både i medarbejdergruppen og i samspillet med borgerne.

Det er et vigtigt redskab for at forebygge stress og retraumatisering, som igen afhjælper stressbelastningen i hele gruppen.

Jeg er specialiseret i traumebahandling,  resocialaisering  og stessmanegment og rehabilitering.


Adresse

Møllegade 2 F, 4140 borup

Masnedøgade 20, 2. 2100 østerbro

E-mail
Telefon